Livebloggen vi skulle vilja se…

Jag har missat hela nobelfestligheterna idag. Kanske lika bra det, för de missar alltid att ta in en ordentlig bisittare. Det visas alldeles för mycket intressant i rutan, som ingen kommenterar.

Ett tips till nästa år är att SVT kör en parallell sändning i SVT24, med Jonas Arnell som kommentator. Eller så får han köra en liveblogg på Heraldik.se. Ska nog motionera om det till årsmötet i vår.

Annons

5 reaktioner på ”Livebloggen vi skulle vilja se…

  1. Jag tycker som du. Jag brukar aldrig titta på TV-sändningarna från Nobelfestligheterna, eftersom kommentatorerna brukar vara för dåligt insatta. Det är egentligen synd.

  2. Vi kanske skulle arrangera en kompletterande sändning på webben nästa år? Webbradio kanske skulle kunna funka? Förr vet jag att många i Västsverige stängde av ljudet på TV-n och satte på norsk radio istället när de tittade på längdskidtävligar.

    Egentligen det något för SVT sjävla att fixa. SVTnörd med djupkommentarer i olika ämnen – faleristik, mode, vinkunskap, serveringsskicklighet, koreografi…

  3. 🙂 Ja, det var roligt att få kunna lämna lite kommentarer till Aftonbladets papperstidning i år, en utmaning att kunna plocka ut det intressanta för absoluta nybörjare på området.

  4. Nej, det kan inte ha varit en lätt uppgift. Men det krävs ju en expert för att kunna förklara det enkelt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s